13 Nisan Survivor Bu Akşam Yok Mu, Neden Yayınlanmadı

- Reklamlar -

13 Nisan Survivor Yok Mu
Tv8'in fenomen yarışması Survivor dün akşam gündeme yine noktayı koydu. Sevilen yarışmada dün akşam ada konseyi yaşandı. Ada konseyine Gönüller adasında yaşanan olaylar damga vurdu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada yarın akşam acil durum konseyi yapılacak dedi ve izleyici 13 Nisan (2016) ada konseyi yeni bölümü var sandı, İzleyicide ve şu soruları sordu, Survivor bu akşam yok mu, var mı, yeni bölüm, yok mu, ne zaman, neden yayınlanmadı, bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından bir yarışmacı adaya veda etti. Gitme adayı olan Tuğba Özay sms de birini olmuş ve elemeden kurtulmuştu. Elemede tek isim kalan Yunus'un yanına iki isim daha lazımdı. Bu yüzden hem sms birincisi hem sms ikincisi bir isim söyledi. Sms birincisi olan Tuğba Özay, Mehmet'in sms ikincisi olan Ezgi'de Nagehan'ın ismini verdi ve en az smsi alan Mehmet adaya veda etti.

13 Nisan Survivor Neden Yok ? 
Tv8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor 2016 Perşembe günleri yayınlanmıyor. Acil durum konseyi ise Cuma günü yapılacak.

Ancak bu olaylardan çok konseye damga vuran Gönüllüler adasında yaşanan kavga oldu. Gönüllüler takımından olan Semih ve Zafer ada konseyine katılmadı. Yarışmanın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı şu açıklamaları yaptı.

Konseyden 1.5 buçuk saat önce Semih ve Zafer arasında bir gerginlik yaşandığını ve görüntülerin ada konseyine yetişmediğini ve bu yüzden Semih ve Zafer'in konseye katılmama kararı alındığını açıkladı. Acun Ilıcalı açıklamalarında yarın Acil Durum Konseyi yapılacak ve Semih ve Zafer'in görüntüleri yayınlanacak ve ikisi hakkında da karar verilecek dedi. Semih ve Zafer diskalifiye mi oldu bekleyip göreceğiz.

Survivior Semih ve Zafer'in Kavga Görüntüleri ve Detaylar İçin Tıklayınızz

Survivor Acil Durum Konseyi Ne Zaman
Ada ile burası arsında saat farkı var ve yarışma bizden iki üç gün önce ilerliyor bizde iki üç gün sonra iletiliyor. Bu yüzden Acun Ilıcalı yarın Acil Durum Konsey'i yapılacak dedi ve izleyici bunu 13 Nisan'da Survivor yayınlanacak olarak algıladı. Ancak durum bu şekilde değil adada konsey yapıldı ancak bu bize Cuma günü yayınlanacak olan bölümde verilecek. Yani Survivor'da yaşanan Semih ve Zafer kavgasının görüntüleri ve acil durum konseyi 15 Nisan Cuma günü yayınlanacak.

Survivor acil durum konseyi 15 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşacak. Semih ve Zafer'in yaşadığı gerginliğin görüntüleri ve ikisininde yarışmada ki akıbetleri belli olacak.


- Reklamlar -
13 Nisan Survivor Bu Akşam Yok Mu, Neden Yayınlanmadı Reviewed by Sözlerine Bak on 11:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.