16 Nisan İlişki Durumu Karışık Yok Mu, Neden Yok

- Reklamlar -

İlişki Durumu Karışık Seyircisine Kötü Haber 
Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Sevilen dizi her Cumartesi izleyenleri ile buluşuyordu ancak dizi yayın gününde değişikliğe gidildi.Cumartesi günlerinin en sevilen dizilerin olan ve reyting rekorları kıran dizi artık Çarşamba günü izleyici ile buluşacak. Severek takip eden seyircisi ise İlişki Durumu karışık yok mu neden yayınlanmadı gibi soruları merak etti. İşte detaylar.

Çarşamba günleri Diriliş: Ertuğrul, Kara Sevda ve Poyraz Karayel gibi bir çok iddialı dizinin olması İlişki Durumu Karışık'ın gidişatını kötüye götürecek gibi gözüküyor. Cumartesi günleri reyting rekorları kıran dizi Çarşamba günü bu kadar iddialı dizinin arasında nasıl bir başarı gösterecek merak konusu oldu.

İlişki Durumu Karışık Neden Yok ? 
Sevilen dizinin yerine Show Tv'nin yeni dizisi olan başrollerini Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçün Santırcıoğlu ve Kenan Bal'ın paylaştığı Oyunbozan dizisi başlayacak. İlk bölümü ile 16 Nisan'da ekrana gelecek olan Oyunbozan dizisi artık Cumartesi günleri ekrana gelecek ve İlişki Durumu Karışık dizisi 20 Nisan'dan Çarşamba günleri ekrana gelecek.

İlişki Durumu Karışık 39. bölümü 20 Nisan Çarşamba günü sevenleri ile kaldığı yerden buluşmaya devam edecek. Yayın gününün değiştiğini bilmeyen izleyici Cumartesi günü İlişki Durumu Karışık yok mu diye aradı. Dizi Çarşamba günleri aynı başarıyı gösteremezse yeniden aynı gününe alınır mı bilinmez ama Ça



- Reklamlar -
16 Nisan İlişki Durumu Karışık Yok Mu, Neden Yok Reviewed by Sözlerine Bak on 10:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.