Özgecan Aslan'ın Katilini Kim Öldürdü, Gültekin Alan Mı Öldürdü

- Reklamlar -

Özgecan Aslan'ın Katili Cezaevi'nde Öldürüldü
Mersin'de okul dönüşü evine gitmek isterken minibüste tecavüz etmek için vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken cezaevinde vurularak öldürüldü. Yüksek güvenlikli F Tipi cezaevinde baba ve oğul vuruldu. Ahmet Suphi Altındöken'in kalbine yakın bir noktadan vurulduğu için öldüğü belirtildi. Babasının ise yoğunbakımda olduğu bilgisi verildi.

Özgecan Aslan'ın Katilini Kim Öldürdü
Özgecan'ın katilinin tam bir suç makinası olduğu ortaya çıktı. İç Anadolu'da bir çok suça karışan ve 50 yıl hükümlü olan Gültekin Alan'ın Ahmet Suphi Altındöken ve babasını vurduğu söyleniyor. Yüksek güvenlikli olan F Tipi cezaevine silahın nasıl girdiği ise en çok merak edilen sorulardan birisi oldu. Gültekin Alan ifadesinde 6.35 mm tabancayı tuvalette bulduğunu açıklamış.

Ahmet Suphi Altındöken'in ailesi cenazeyi kabullenmedi. Amcası yaptığı açıklamada "Zaten 1 yıldır bu acıyı çekiyoruz. Onları zaten akraba olarak kabul etmiyoruz. Ben cenazesini sahiplenmem. Annesi sahiplenip defnederse bir şey diyemem" dedi. Ancak Ahmet Suphi Altındöken'in annesi de cenazeyi kabullenmedi.

Hükümetten Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un Açıklması 
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş da Bakanlar Kurulu sonrasında yaptığı açıklamada Özgecan Aslan’ın katili Suphi Altındöken’in cezaevinde öldürülmesine ilişkin soruya cevap verdi. Kurtulmuş şunları söyledi: Özgecan’ın katili olan kişi cezaevinde silahla vurularak öldüğü bilgisi bize ulaştı. Suphi Altındöken’in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği, babasının da hayati tehlikesinin olmadığı bilgisi var. Cezaevinde kim olursa olsun birinin öldürülmüş olması asla kabul edilemez. Burada kimin hatası kusuru varsa bu ortaya çıkarılacaktır. Bu konuda Adana Başsavcılığı olaya el koymuştur. Adalet Bakanlığı da çalışma başlatmıştır. Silah içeriye nasıl sokuldu, kimin ihmali, kusuru vardır bu ortaya çıkarılacaktır.

- Reklamlar -
Özgecan Aslan'ın Katilini Kim Öldürdü, Gültekin Alan Mı Öldürdü Reviewed by Sözlerine Bak on 11:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.