Survivor Zafer ve Semih'i Dövdü Mü, Zafer Diskalifiye Mi Oldu

- Reklamlar -

Survivor Zafer ve Semih'i Dövdü Mü
Türkiye'nin fenomen yarışması Survivor dün akşam yine soluksuz izlendi. Ada konseyinin yaşandığı Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlülüler değil Semih ve Zafer arasında geçenler konseye damgasını vurdu. Survivor tarihinin en sert Survivor'u olan bu Survivor, Acun Ilıcalı'yı baya zorlamışa benziyor.

Semih Öztürk'ü Survivor'dan önce Ütopya nedeni ile bir çok kişi tanıyor ve destekliyordu. Ütopya'da yarıştığı sırada yine bir şekilde kavgaya karışan Semih Öztürk, Çağdaş Tahsin'i kışkırtmış ve vurmasını sağlamış ve Çağdaş Tahsin diskalifiye olmuştu. Survivor tarihinde de daha önce bir çok kavga oldu ve diskalifiyeler oldu ancak Semih Öztürk farklı iki yarışmaya katılıp farklı iki kişinin diskalifiye olmasını sağlayan ilk kişidir herhalde...

Dün yaşanan ada konseyine Gönüllüler takımında yer alan Semih ve Zafer katılmadı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ada konseyine gelmeden önce kavganın yeni yaşandığını ve görüntülerin yetişmediğini bu yüzden Zafer'in de Semih'inde katılmadığını ve bu akşam yani 15 Nisan'da yapılacak ada konseyinde herşeyin netleşeceğini söyledi.

Survivor Semih ve Zafer Kavga Görüntüleri İçin Tıklayınızz

13 Nisan Survivor Bu Akşam Yok Mu, Neden Yayınlanmadı Öğrenmek İçin Tıklayınızz

Survivor Zafer Diskalifiye Mi Oldu 
Dün akşam yaşanan ada konseyinden sonra sosyal medya bu konu ile ilgili çalkalandı durdu. Sosyal medya da çıkan haberlere göre Zafer Mete, Semih Öztürk'e vurmuş ve Zafer Mete diskalifiye olmuş. Ancak bu olanların ne kadar gerçek olduğunu bu akşam yani 15 Nisan Cuma yaşanacak olan Acil Durum Ada Konseyinde belli olacak.

- Reklamlar -
Survivor Zafer ve Semih'i Dövdü Mü, Zafer Diskalifiye Mi Oldu Reviewed by Sözlerine Bak on 09:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.