12 Nisan Survivor Kim Elendi, Ünlülerden Kim Elendi ?

- Reklamlar -

12 Nisan Survivor Kim Elendi, Ünlülerden Kim Elendi ? 
Bu akşam ekranların en sevilen yarışması olan Survivor 2016 yarışmasında Ünlüler adasından bir isin elenecek. Geçtiğimiz dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyine gittiler ve elenmesini istedikleri kişiye oy verdiler. Adı en çok söylenen Tuğba ile bireysel dokunulmazın söyeldiği Yunus eleme potasında. Ekran başında ki seyirci ise survivor kim elendi ve ünlüler takımından elenen kim oldu gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Konseyde neler yaşanacak gruplarda ki değişimler dengelerde ki sürpriz dalgalanmalar yarışmacıları nasıl etkileyecek günün merak konusu oldu. Bizde sizlere bu haberimizde 12 Nisan Survivor kim elendi sorusunun detaylarını vereceğiz.

Ada konseyinde adı en çok söylenen isim : TUĞBA ÖZAY
Bireysel dokunulmazın söylediği isim : YUNUS GÜNÇE 
Sms birincisinin söylediği isim : ? 

Sayıları giderek azalan Ünlüler takımında en son giden isim Yılmaz Morgül olmuştu onun ardından ada da büyük değişimler oldu. Öncelikle Nagihan bir anda grubunu değiştirdi ve en yakın arkadaşı Tuğba'yı yarı yolda bıraktı. Bu gelişmenin ardında Yattara ve Mehmet bu akşam ki bölümde gruplarını değiştiriyorlar.

Ünlüler takımında ki bölünmelerin sebebi ise Atakan ile Ezgi'nin sürekli birlikte karar alıp vakit geçirmeleri oldu. Diğer yarışmacılar '' madem 5 kişilik bir grubuz kararları neden onlar alıyor '' diyerek artık 3 kişi olarak devam etme kararı alıyorlar. Tüm bu gergin anların ardından bu akşam bir isim Ünlüler adasına veda edecek. 12 Nisan Survivor yeni bölümünde eleme gecesi ile 20:00'da Tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2016 Yarışmacıları 

ÜNLÜLER TAKIMI : 

Yunus Günçe 
Çağan Atakan Arslan
Tuğba Özay 
İbrahim Yattara
Nagihan Karadere
Ezgi Avcı 
Mehmet 

GÖNÜLLÜLER TAKIMI : 

İbrahim Giydirir
Semih Öztürk
Gizem Kerimoğlu 
Damla Can 
Gizem Memiç
Efecan Dienzenza
Serkay Tütüncü
Zafer Mete

- Reklamlar -
12 Nisan Survivor Kim Elendi, Ünlülerden Kim Elendi ? Reviewed by Sözlerine Bak on 20:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.