Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

- Reklamlar -


EŞKİYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ
Oktay Kaynarca'da efsane olacak bir dizi daha geliyor. Kurtlar Vadisi gibi efsane bir dizinin başrolünde oynayan Oktay Kaynarca, Çakır karakteri ile Türk halkının gönlünde taht kurdu. 10 yılı aşkın süredir yayınlanan ve reytingleri hiç düşmeyen dizi Perşembe günlerinin klasiği oldu. Kendi gününde kendi saatinde diye yayınlanan dizi Türk tarihinin efsane dizisi oldu.

Atv ekranlarında ise yeni bir efsane mi doğuyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi daha başlamadan çok konuşulmaya başlandı bile. Başrolünde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynayacağı dizinin yapımını Raci Şaşmaz üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini ise usta yönetmen Onur Tan yapıyor.Son olarak olarak İnadına Yaşamak dizisinde başrolü Murat Ünalmış ve Sanem Çelik ile paylaşmıştı dizinin reytinglerinin düşük olması nedeni ile erken final yapmıştı. Daha sonra Kardeş Payı dizisinin sezon finali bölümünde 22. bölümde bir sahnelik konuk oyunculuk yapan Oktay Kaynarca, Vay Arkadaş yarışmasının sunuculuğunu yapmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Kurtlar Vadisi gibi olur mu bilinmez ama dizinin fragmanları şimdiden binlerce kişi tarafından izlenildi ve beğenildi. Dizinin fragmanının yayınlandığı günden beri 20 günde 1 milyon tıklandı. Başlamadan rekor kıran dizinin başladıktan sonra nasıl başarılar göstereceği merak konusu.

Dizinin başrol kadın oyuncusu ise hepimizin yakından tanıdığı Deniz Çakır, Yaprak Dökümü, Ferhunde karakteri ile bilinen Deniz Çakır, gösterdiği oyunculuk ile beğeni toplamıştı. Daha sonrabir çok başarıya imza atan Deniz Çakır, son olarak Yasak dizisinde başrolü oynamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şah Sultan karakterine hayat veren Deniz Çakır rolü ile de çok beğenilmişti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Eylül ayında Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

EŞKİYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ KONUSU - HİKAYESİ
Hızır Çakırbeyli'nin ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizide, Çakırbeyli'nin çocuk yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine tırmanışı anlatılıyor. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır… Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir… Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir…Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…Hızır Çakırbeyli'nin özel hayatı da dalgalıdır… Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı'nın hamile olduğunu eşi Meryem öğrenir ve bu çocuğun doğmasına asla izin vermeyecektir… Çakır ise iki çocuktan fazlasını istemektedir.

EŞKİYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ OYUNCULARI
Atv ekranlarında başlayacak olan yeni sezon dizilerinden bir taneside Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi olacak. Hem baş rol oyuncuları hemde konusu olarak dikkat çeken dizi bu yazın en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır başrollerde.

Oktay Kaynarca
Deniz Çakır
Tarık Ünlüoğlu
Müjde Uzman
Ozan Akbaba - İlyas
Yunus Emre Yıldırımer
 Demet Sevim

2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları




eşkiya dünyaya hükümdar olmaz,oktay kaynarca,deniz çakır,atv yeni dizi,2015 diziler,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizi oyuncuları,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi konusu, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hikayesi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hızır çakırbeyli ve Meryem, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisi ne zaman başlıyor, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hangi kanalda başlıyor, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz oyuncuları, eşkıya 
- Reklamlar -
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları Reviewed by Sözlerine Bak on 14:25 Rating: 5

1 yorum:

  1. en desteklediğim oyuncu sevcan yaşar güzelliğiyle adeta iyilik meleği

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.