Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları, Kiralık Aşk Dizisi Ne Zaman Başlıyor

- Reklamlar -


KİRALIK AŞK DİZİSİ

Yaz geldi ve diziler bir biri ardına sezon finali yapmaya başladı. Sezona giren dizilerden sonra yerlerine bir çok dizi gelmeye başladı. Her yaz olduğu gibi bu yaz da bir çok dizi ekranlarda izleyici karşısına çıkacak bir çoğu izleyici tarafından beğenilecek bir çoğu ise beğenilmeyecek. Beğenilip izlenenlerin bir çoğu da kış sezonunun başlaması ile sezon finali yapan dizilerin ekrana geri dönmesi ile eskisi kadar izlenmeyecek ve erken final yapacak.Geçen yaz sezonunda ekrana bir çok dizi girdi ve bu dizilerin hemen hemen hepsi yayından kaldırıldı.

Oyuncu kadrosu ne kadar iyi olursa olsun Türk halkı artık aynı dizileri izlemekten sıkıldı ve bir çok dizi birbirinin aynısı ya da çoğu Yeşilçam'dan esinlenme ve artık izleyici dizilerde ne olacak ne bitecek önceden tahmin edebiliyor ve izlemek istemiyor.

O yüzden senaristlerin artık Yeşilçam'dan esinlenmeyi bırakması gerekiyor. Şu aralar romantik komedi türünde ki diziler daha çok ilgi görüyor.Aşk Yeniden dizisi başladığı günden beri zirveden inmedi, Acil Servis dizisi Acil Aşk Aranıyor olarak romantik komediye uyarlandı ve şuanda büyük başarı gösteriyor. Kiraz Mevsimi zaten geçen yazdan bu yaza büyük ilgi ile izleniyor. Dramatik diziler ise artık eskisi gibi ilgi görmüyor.O Yüzden yeni sezonda ki bir çok dizinin bu türde olacağını umuyoruz. Bakalım bu sezon Türk dizileri için nasıl bir sezon olacak yazın başlayan bir çok dizi kış sezonunu görebilecek mi.

Kiralık Aşk dizisi de yaz sezonunda yani Temmuz ayında Star Tv'de  izleyici ile buluşacak. Dizinin başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un canlandıracak.Son olarak Racon dizisinde oynayan Barış Arduç, Gupse Özay'ın filmi olan Deliha filminde başrol oynadı ve yıldızı parladı daha Racon dizisinde rol alan Barış Arduç dizinin erken final yapması ile birlikte Kiralık Aşk dizisi ile anlaştı.

Elçin Sngu ise Kurt Seyit ve Şura dizisinde ünlense de güzel oyuncu daha önce bir çok projede yer aldı. Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir'in başrolünü oynadığı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda karakterini canlandırdı.Daha sonra sonra Kurt Seyit ve Şura ve ondan sonra da Sevdam Alabora dizisi ile karşımıza çıktı. Ancak Sevdam Alabora dizisi de beklenilen ilgiyi görmedi ve yayından kaldırıldı.


KİRALIK AŞK DİZİSİ KONUSU
Ömer (Barış Arduç) zengin ama kendi ayakları üzerinde durmak isteyen biri ve kendi parasını kendisi kazanmak istiyor. Bu yüzden okuyup ünlü , herkes tarafından tanından bir ayakkabı tasarımcısı oluyor.Dedesi bir kız bulup evlenmesini isteyince yolu Defne ile kesişiyor ve hikayemiz başlıyor.

KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Star Tv'nin yepyeni dizisi olan Kiralık Aşk dizisinin senarist koltuğunda Meriç Acemi oturuyor. Kiralık Aşk dizisinin başrollerinde ise Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk  yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

Barış Arduç - Kiralık Aşk Ömer
Elçin Sangu - Kiralık Aşk Defne
Sinem Öztürk
Salih Bademci
Hatice Aslan


2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları




dizi,kiralık aşk dizisi,star 2015 dizi,kiralık aşk dizi oyuncuları,kiralık aşk dizisi konusu,kiralık aşk dizisi ne zaman,kiralık aşk dizisi defne kimdir,kiralık aşk ömer kimdir,kiralık aşk dizisi müzği şarkı sözleri,kiralık aşk dizisi nerede çekiliyor,defne kimdir kiraık aşk,kiralık aşk defne,star tv yeni diziler 2015,kiralık aşk hikayesi konusu,kiralık aşk dizisi oyuncuları
- Reklamlar -
Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları, Kiralık Aşk Dizisi Ne Zaman Başlıyor Reviewed by Sözlerine Bak on 11:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.