Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

AŞK ZAMANI DİZİSİ
2015 yazının bu sezonunda ekranlarda başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Aşk Zamanı adlı dizi olacak dizi Atv ekranlarında seyircisi ile çok yakında buluşacak. Bu yaz ekranlarda hep renkli ve romantik komedi tarzında dizilerin olduğu sezonda Aşk Zamanı dizisi biraz farklı konusu ve oyuncuları ile dikkat çekeceğe benziyor.

Baş rollerinde Yavuz Bingöl'ün olduğu dizi bir kabadayı ve dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Karagül adlı diziden ölümü ile ayrılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl sevenlerinin karşısına Aşk Zamanı adlı dizisi ile çıkıyor. Dizinin bir diğer baş rolü ise Deniz Uğur oluyor. Aşk Zamanı dizisinde Deniz Uğur bir Belediye başkanını canlandırıyor. Atv'nin 2015 yaz sezonunda ekranlara sunacağı Aşk Zamanı dizisi heyecanla bekleniyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu merak eden seyirci şimdiden dizi hakkında araştırmalara başlamış durumda. Aşk Zamanı dizisi ile ilgi bilgiler haberimizde saklı.

AŞK ZAMANI DİZİSİ KONUSU 
Orhan adını bu aleme duyurmuş ve ismi bilinen bir kabadayıdır. Yasa dışı işlere pek bulaşmasada mahalleliye bir korku salmış ve otoritesi olan bir adamdır. Orhan'ın karısı Güliz amansız bir şekilde bir hastalığa yakalanır. Ve ölmeden önce kocasından tek bir isteği vardır. Kabadayı olan kocasına bu işleri bırakması ve ölmeden önce kendisine söz vermesini ister.

Karısının bu son isteğini yerine getirmeye karar veren Orhan kabadayılığı bırakmak için ve bu kararını diğer arkadaşlarına açıklamak için babalar meclisini toplar. Mecliste bu işleri bırakacağını anlatan Orhan'dan bir söz vermesi ve yapması istenir. Bir daha asla bu mesleğe dönmemesi ve İstanbul'dan gitmesi istenir.

Orhan kızlarını toplayarak İstanbul'dan gider karısına söz verdiği gibi o işlerden uzak durmak için sakin bir kasabaya gitmeye karar verir ve Ege'ye doğru yola çıkar adı orada da duyulan ve asıl kimliği ortaya çıkan Orhan'dan ahali ve başta belediye başkanı rahatsız olur.

AŞK ZAMANI DİZİSİ OYUNCULARI 
Atv ekranlarının yeni dizisi Aşk Zamanı çok yakında başlıyor. Baş rollerinde Yavuz Bingöl ve Deniz Uğur rol alıyor. Aşk Zamanı dizisinin diğer oyuncu kadrosu ise şöyle ;

Yavuz Bingöl - Orhan
Deniz Uğur - Reyhan
Ali Ersan Duru - Fikret
Burcu Binici - Sema
Nihan Balyalı - Eda
Müge Bayramoğlu - Derya
Sarven Çankar - Levent



2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları






dizi,aşk zamanı dizisi,atv,aşk zamanı oyuncuları,yavuz bingöl yeni dizisi,atv aşk zamanı,aşk zamanı konusu,aşk zamanı dizisi nerede çekiliyor,aşk zamanı oyuncu kadrosu,ask zamani dizisi yavuz bingöl,aşk zamanı yeni dizi atv 2015,aşk zamanı dizisi hikayesi,aşk zamanı dizisi oyuncuları kimler

- Reklamlar -
Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 17:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.