İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

İNADINA AŞK DİZİSİ
Fox ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor bu yaz ekranlarda dizi rüzgarı esecek ve bu yaz çok renkli geçecek. İnadına Aşk dizisi ile sezona iddialı bir giriş yapmayı bekleyen Fox Tv bu yaz ekranlara yeni dizilerini sunmaya devam ediyor. Baş rollerinde Açelya Topaloğlu ve Can Yaman'ın bulunduğu dizi birbirinden güzel ve eğlenceli anlar ile ekranlarda olacak. Romantik komedi türünde olan dizinin kalıcılığı ise seyirci tarafından merak edilen diğer konular arasında yer alıyor.

İnadına Aşk dizisi 2015 yaz sezonu dizileri arsında adından çok söz ettirecek bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile yakında başlıyor. İnadına Aşk dizisinin yapımcılığını Osman Sınav – Sinegraf Yapım olarak üstleniyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmesi beklenen dizi eğer bu sezon beğenilirse önümüzde ki sezonda da yayında olacağı öğrenildi. Bakalım İnadına Aşk dizisi bu sezon nasıl bir başarı elde edecek.


İNADINA AŞK DİZİSİ KONUSU 
Zengin bir iş adamı olan Yalın'ın ne gelirse başına Defne'den gelir. Aralarında komik ve eğlenceli bir aşkın hikayesi yaşanır. Tabi bunun yanında bir sürü kavga ve tartışma da  yer alır. Çınar ile Yeşim birbirine zıt karakterli iki insandır aralarında bir aşk olması imkansız gibi görünse de en azından denemeye çalışırlar. Toprak'tan boşanmak isteyen Leyla davalar açar ama Toprak boşanmaya niyetli değildir. Leyla kendisine çalışacağını söyleyince ortalık karışır.Süreyya Aras ile Pembe Barutçu'nun torunları arasında geçen aşklar anlatılıyor.

İNADINA AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

İnadına Aşk Dizisi - Yalın Aras - Can Yaman
İnadına Aşk Dizisi - Defne Barutçu - Açelya Topaloğlu
İnadına Aşk Dizisi - Leyla Aksoy  - Yeşim Dalgıçer
İnadına Aşk Dizisi - Yeşim Aras  - Nilay Duru
İnadına Aşk Dizisi - Toprak Barutçu  - Eren Vurdum




dizi, inadına aşk, fox inadına aşk, inadına aşk dizisi oyunculari, inadina aşk yalın aras, inadına aşk konusu, inadı aşk ne zaman, can yaman, yeşim aras kimdir,yesim aras kimdir,inadına aşk dizisi oyuncu kadrosu,inadına ask ne zaman başlıyor
- Reklamlar -
İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 17:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.