Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -


YAZ'IN ÖYKÜSÜ 
Sezon dizileri tanıtım videoları ile ekranlarda yerini alıp seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Diziler yavaş yavaş hem reklam hemde izleyiciyi kendisine çekmek için çalışmalara başladı. Kanal D ekranlarında ise yeni başlayacak dizilerden bir tanesi de Yaz'ın Öyküsü dizisi.

Yaz'ın Öyküsü dizisi oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimleri barındırıyor. Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor. Yaz'ın Öyküsü dizisinin senaryosunu ise İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan birlikte yazıyor.

Bu sezon birbirinden farklı ve eğlenceli diziler televizyon kanallarında başlayacak. Her bir kanalın en az bir-iki dizisi bu sezonda yayın hayatına girecek. Bu yeni başlayan dizilerden hangilerinin kalıcı olup başarı göstereceği ise diziler başlayınca izlenme oranlarından belli olacak. Bakalım bu sezon hangi diziler seyirci tarafından beğenilecek. Yaz'ın Öyküsü dizisi oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekecek olan iddialı diziler arasında.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ DİZİSİ KONUSU 
Dizinin başrol oyuncularından olan Yaz genç ve güzel bir kızdır. Yetiştirme yurdunda büyüyen ve yaşayan Yaz'ın tek amacı bir birey olarak kendi ayakları üzerinde durarak hayatını sürdürmektir. En yakın arkadaşı Ekim ile bu idealleri uğruna planlar yapan Yaz bir anda planlarını erkene alıp Almanya'ya kaçmaya karar verirler. Yakın arkadaşları olan CAner ve Ferhat bu plana dahil olur ve birlikte kaçarlar.

Ekim'in her sabah izlediği ama Yaz'ın hiç hoşlanmadığı bir televizyon programı vardır. Umudunu Kaybetme adlı programı her sabah izler Ekim. Bu iyi arkadaş olan grup tam yurt dışına kaçacak iken bu televizyon programında bir olay gerçekleşir. Yayına bağlanan bir hemşire yılları önce kızını yetiştirme yurduna verdiğini adının ise Yaz olduğunu söyler.

Yaz yıllardır tek başına hayatını sürdürme ve özgür olma hayali kurarken ve yurt dışına kaçma planları yaparken bir anda ailesini karşısında görür. Bir anda hayatı değişen Yaz'ın arkadaşları ve ailesi ile ilgili başından geçen olayların anlatıldığı dizi yakında Kanal D ekranlarında başlayacak.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ DİZİSİ OYUNCULARI 
Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve büyük ilgi görmesi beklenen bu yazın en iddialı dizilerinden biri olan Yaz'ın Öyküsü dizisi usta oyuncu kadrosu ve farklı bir konusu ile seyirci karşısına çıkmaya hazır. Yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan Yaz'ın Öyküsü dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde ;

Vildan Atasever - (Umut)
Tansel Öngel - (Mert)
Ece Çeşmioğlu - (Yaz)
Çağdaş Onur Öztürk - (Tunç)
Tuğçe Açıkgöz - (Ekim)
Tarık Ündüz - (Ferhat)
Deniz Gürzumar - (Caner)
Ayşegül İşsever - (Nevra)
Zühtü Erkan - (Doğu)
İncilay Şahin - (Saniye)
Zehra Daştan - (Armağan)
Elit Çam - (Selin)
Zeynep Kaçar - (Peri)
Burcu Ergenekon - (Türkan)
Gönül Ülkü - (Parla)

2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları




dizi,yaz'ın öyküsü,yeni diziler, yazın öyküsü dizisi,yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları,yaz kimdir,yaz gerçek ismi ne,yazın öyküsü dizi konusu,yazın öyküsü dizisi nerede çekiliyor,yaz kimdir,yazın oykusu dizisi,yazın öyküsü dizisi ne zaman başlıyor,kanal d 2015 yeni diziler,yaz dizileri,yeni başlayacak olan diziler,yazın öyküsü,

- Reklamlar -
Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 23:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.