Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR
Bu yaz ekranlarda bir çok dizi yayına girecek ve ekranlarda yerini alacak. Star Tv'nin yeni dizilerinden birisi de Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi olacak. Tanıtım videoları büyük ilgi gören dizinin yayın tarihi ve saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Yapımcılığını O3 Turkey Medya'nın üstlendiği dizinin senaristliğini yapan kişi ise Elif  Usman Ergüden yapıyor. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin yönetmeni ise Cem Karcı.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin oyuncu kadrosu ise başarılı ve güzel oyunculardan oluşuyor. Bu isimler ise Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Büşra Develi oluyor.Birbirine çok yakın ve samimi 4 yakın arkadaşı canlandıran bu başarılı isimler Tatlı Küçük Yalancılar dizi ile yakında Star Tv ekranlarında sizlerle. Bu yaz bomba gibi diziler başlıyor sizde dizi izlemekten hoşlanıyorsanız size hitap eden ve beğendiğiniz diziyi tercih ederek keyifle izleyebilirsiniz.

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Konusu 
Selin, Hande, Aslı,Ebru ve Açelya üniversite yıllarında çok iyi anlaşan samimi arkadaşlardır. Bir anda arkadaşları Açelya'nın ortadan yok olması üzerine geride kalan bu kafadar 4 kızın hayatı alt üst olur ve bambaşka bir boyut alır. Uzun bir süre görüşmeyen bu arkadaş grubu Açelya'nın kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçtikten sonra hepsi aynı anda gizemli ve sır dolu esrarengiz mesajlar alırlar.

Bu mesajlarda ilginç olan şey sadece Açelya'nın bildiği veya bilebilme ihtimalinin olduğu konuları içeren mesajlardır. Kendilerine gelen mesajlardan sonra maceralar yaşamaya başlayan bu 4 genç kızın başından geçenler anlatılıyor.

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları
Yakında Star Tv ekranlarında başlayacak olan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanan 2015 yaz sezonu dizileri arasında yer alıyor. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok dikkat çeken ve adından söz ettiren kişi olan Bensu Soral oluyor.

Tatlı Küçük Yalancılar - Aslı - Bensu Soral
Tatlı Küçük Yalancılar - Selin - Büşra Develi
Tatlı Küçük Yalancılar - Hande - Melisa Şenolsun 
Tatlı Küçük Yalancılar - Ebru - Dilan Çiçek Deniz  
Tatlı Küçük Yalancılar - Açelya - Beste Kökdemir 
Tatlı Küçük Yalancılar - Janset- Merve Çağıran







dizi,tatlı küçük yalancılar dizisi oyuncuları,star tv,2015,yeni diziler,tatlı küçük yalancılar dizisi oyuncu kadrosu,tatlı küçük yalancılar konusu,tatli kucuk yalancilar dizisi oyuncu kadrosu,tatlı küçük yalancılar dizisi aslı kimdir gerçekte adı ne,tatlı küçük yalancılar dizisi selin kimdir,tatlı küçük yalancılar dizisi hande kimdir,tatlı küçük yalancilar star,star tv tatlı küçük yalancılar dizisi ne zaman başlıyor,bensu soral yeni dizisi

- Reklamlar -
Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 01:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.