Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

- Reklamlar -


GÜNESİN KIZLARI DİZİSİ
Ekranlarda yaz aylarının gelmesi ile yen sezon dizileri kendisini gösterebilmek için tanıtımlarına başlatmış durumdalar. Hemen hemen bütün televizyon kanalları yeni dizilerinin tanıtımlarını yaparken öte yandan seyircilerde bu yeni başlayan dizilerin oyuncularını ve konularını merak etmeye başladılar.

Dizi yapımcıları için kötü bir dönem olan geçtiğimiz dönem ekrana iddialı bir şekilde başlayan bir çok dizi bilindiği üzere hüsranla sonuçlanarak yayından kaldırıldı yada zorunlu olarak erken final yaptılar.

Hangi dizi tutulacak,hangi dizi yayından kaldırılacak gibi sorular seyircinin aklındaki sorular. Ve şimdi ise ekranlara giriş yapacak olacak bu yaz sezonu dizilerinin izlenme oranları ve başarıları merak ediliyor. Bakalım bu dizilerden hangisi başarılı olarak uzun soluklu dizi olma konusunda kendisini ispatlayacak.Kanal D'nin bu yaz ekranlarda yeni başlayacak olan dizisinin adı ise ''Güneşin Kızları'' olacak. Peki bu dizinin konusu ve oyuncu kadrosu nedir birlikte inceleyelim.

GÜNESİN KIZLARI DİZİSİ OYUNCULARI
Kanal D ekranlarında yakında başlayacak olan ''Güneşin Kızları'' dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekerek bu yaz adından söz ettirecek olan diziler arasına girmeye aday. Birbirinden usta ve başarılı isimleri oyuncu kadrosuna alan dizi bu yazın iddialı dizileri arasında yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise şu şekilde ;

Emre Kınay
Miray Akay
Burcu Özberk
Evrim Alasya
Kanat Heparı
Teoman Kumbaracıbaşı

GÜNESİN KIZLARI DİZİSİ KONUSU 
Hayatta ki tek amacı çocuklarını iyi bir hayat sunmak olan ve çocuklarının tüm ihtiyaçlarını tek başına karşılamak zorunda olan Güneş başarılı bir Edebiyat öğretmenidir. Güneş daha sonra İstanbul'a geldiğinde başından bir evlilik geçer.

Güneş'in bu İstanbul'da yapacağı evlilik ile Edebiyat öğretmenliği arasında ki hayatını konu alan dizi yakında Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak olan yaz dönemi dizilerinin iddialı giriş yapmaya aday isimler arasında yer alıyor.

2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları



dizi, guncel, güneşin kızları dizisi, güneşin kızları dizisi konusu, güneşin kızları oyuncuları, güneşin kızları dizisi ne zaman başlıyor, güneşin kızları oyuncu kadrosu,kanal d yeni dizileri 2015 yaz dizileri,güneşin kizları dizisi,güneşin kızları dizisi nerede çekiliyor,emre kınay yeni dizisi,kanald yeni dizi,gunesin kizlari


- Reklamlar -
Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları Reviewed by Sözlerine Bak on 16:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.