Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -


FABRİKA KIZI DİZİSİ
Televizyon ekranlarında yeni başlayacak olan dizilerin tanıtım videolarını gördüğümüz bu günlerde bir çok dizinin başlama tarihleri belli olurken bir çoğuda yakında başlayacak ve seyircisi ile buluşacak. Yaz sezonu yeni dizileri arasında hangisi daha başarılı olup kalıcı olacak birlikte göreceğiz.

Show Tv'nin yeni dizileri arasında yer alan Fabrika Kızı adlı dizi bu yaz en çok konuşulacak dizilerden birisi olmaya aday. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile bomba gibi giriş yapmaya hedefleyen dizinin izlenme oranları ne olacak tutulacak mı yoksa yayından kaldırılacak mı bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. Yaz aylarının dizileri oldukça iddialı ve başarılı oyuncu karolarından oluşuyor. En çok sevilen isimler bu yaz yeni diziler ile ekranlarda olacak.

Bilindiği üzere geçen sezon bir çok dizi başladığı gibi o iddialı ve gösterişli tanıtımlar ile başlamasına rağmen erken final yapmak zorunda kaldı veya izlenmediği için yayından kaldırıldı. Ekranlarda çok fazla dizi olması seyircinin seçimlerini etkilemekte ve doğal olarak izlenme oranlarını düşürmekte. Bu yaz hangi dizi daha çok tutulacak ve izlenecek bu dizilerin izlenme oranları gelince belli olacak.

Show Tv ekranlarında başlayacak olan Fabrika Kızı adlı dizi bu yazın en çok konuşulan ve dikkat çekmesi beklenen dizilerden. Yapımcılığını Organize Filmler'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan yapıyor ve senarist koltuğunda oturan isim ise Gökhan Horzum yazıyor. Fabrika Kızı adlı dizi Haziran ayında Show Tv ekranlarında olacak.

FABRİKA KIZI DİZİSİ KONUSU 
Nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşayan Aylin 30 yaşında ve ailesi tarafından bu yaşına kadar iyi bir hayat verilerek ve el üstünde tutularak yaşamıştır. Güzel ve hırslı kadın olan Aylin'in bir gece de hayatı değişecektir. İş ve aşk konusunda büyük hayalleri olan fakat bu iki konuda da büyük hayal kırıklığı yaşayan Aylin'in hayatında isteği dışında olaylar gelişir.

Evlilik hayalleri kurarken bir anda terk edilen Aylin aynı zamanda iş yerinde terfi etme planları ve beklentileri varken bir anda işten kovulur. Böylece Aylin'in bütün hayalleri suya düşer. Aylin bir gecede hem işsiz kalmıştır hemde sevdiği kişi tarafından terk edilmiştir. Maddi ve manevi büyük sıkıntıların içinde bulur kendisini.

Bu içine düştüğü büyük zorluklar içinde ne yapacağını bilemeyen Aylin'e gelen bir telefon tekrar kendisinin hayatının tamamen değişmesine neden olur. Gelen telefonda kendisine babasından miras kaldığı söylenir. Babasından Aylin'e bir fabrika miras kalır ve Aylin bunun üzerine hayatını düzene sokmaya çalışır.

FABRİKA KIZI DİZİSİ OYUNCULARI 
Yaz sezonunda Show Tv ekranlarında başlayacak olan Fabrika Kızı adlı dizi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile dikkat çekiyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu ise sevilen ve takip edilen isimlerden oluşuyor. Baş rollerinde İsmail Demirci ve Fulya Zenginer rol alıyor. Fabrika Kızı adlı dizinin diğer oyuncuları ise şu şekilde;

İsmail Demirci
Fulya Zenginer
Fırat Albayram
Aydan Burhan
Özge Korkmaz
Fatih Altın
Begüm Yılmaz
Sedat Bilenler
Alayça Öztürk
Burak Satıbol
Tuğçe Karaoğlan


2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

Sen Benimsin Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları



dizi,fabrika kızı,show tv fabrika kızı,fabrika kızı oyuncuları,fabrika kızı konusu,fabrika kızı dizisi oyuncuları,fabrika kızı aylin,fabrika kızı dizisi nerede çekiliyor,fabrika kızı dizisi müziği,show tv fabrika kızı dizisi,fabrika kızı dizisi foto,fabrika kızı aylin kimdir,fabrika kızı aylin gerçek ismi,fabrika kızı dizisi hikayesi
- Reklamlar -
Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 00:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.