Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Kırgın Çiçekler Dizisi

- Reklamlar -

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ
Ekranlarda yeni başlayacak olan diziler izleyici tarafından merak ediliyor ve heyecanla bekleniyor. Bütün televizyon kanallarının yeni dizilerini görücüye çıkardığı bu günlerde hangi dizi daha etkili olacak ve ekranlarda kalıcı olarak yayın hayatına devam edecek merak ediliyor. Atv ekranlarının ise yeni dizilerinden bir tanesi Kırgın Çiçekler adlı dizi olacak ve yakında ekranlarda yerini alacak.

Atv ekranlarının yeni dizilerinden olan Kırgın Çiçekler dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak henüz belli değil. Bu sezonun çoğu dizisinin yayın tarihleri henüz belli olmazken kanalları ve oyuncu kadroları kesinleşmiş durumda. 2015 yeni başlayacak olan diziler arasında yerini alan Kırgın Çiçekler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kırgın Çiçekler dizisi çok yakında Atv ekranlarında başlayacak.

Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır sloganı ile ekranlara iddialı bir giriş yapan ve seyirci tarafından merakla beklenen diziler arasında yer alan Kırgın Çiçekler dizisi hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin yapımcılığını NTC MEDYA üstleniyor .

2015 yaz sezonunda ekranlarda başlayacak yeni diziler merakla beklenirken bu dizilerin sayısının fazlalığı dizilerin izlenebilirliğini azaltacağı yönde şüpheler akıllara gelen ilk sorular arasında. Hangi dizi daha çok izlenecek ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. İzlenme oranları nasıl olacak geçen sezon gibi erken final veya yayından kaldırılma gibi durumlar söz konusu olacak mı bilinmiyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizilerden Kırgın Çiçekler dizisi yakında seyircisi ile buluşacak bu yaz sezonunun iddialı dizilerinden birisi olarak dikkatleri üzerine çekti. Seyircinin merak ettiği bir diğer konu ise Kırgın Çiçekler dizisi oyuncuları kimler ? İşte detaylar ;

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları 

Kırgın Çiçekler Songül Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları

Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir

Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir

Bu isimlere eşlik eden diper başarılı ve usta oyuncular ise ; Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Zeynep Parla, Nil Keser, Cansu Fırıncı, Seda Güngör, Burak Aslan gibi isimler Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncular arasında.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ KONUSU 
16 yaşında olan Eylül eski bir gecekonduda annesi Mesude ve üvey babası Kemal ve kız kardeşi Büşra ile birlikte hayatlarını sürdürmektedir. Eylül talihsiz bir şekilde üvey babası Kemal'in tecavüzüne uğruyor. Yaşadığı bu şoku tek başına kaldıramayan Eylül bu durumu annesine anlatıyor. Annesi ise kızını bu adamdan kurtarmak için bir çözüm yolu ararken kızını yetimhaneye vermeye kara veriyor.

Yetimhane günlerinde Eylül büyük zorluklar çeker. Yetimhanenin tam karşısında olan evlerde büyük mutluluklar yaşayan insanlarla dolu evlerde ki hayatlara imrenen Eylül'ü müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışır ve Eylül'ün yeni hayatı bu şekilde başlar.




dizi, kırgın çiçekler, atv kırgın çiçekler, kırgın çiçekler oyuncuları, kırgın çiçekler konusu, kırgın çiçekler eylül kimdir, kırgın çiçekler atv,2015 yeni başlayacak diziler,kirgin cicekler dizisi,kirgin cicekler dizisi oyunculari,kırgın çiçekler dizisi nerede çekiliyor,kırgın çiçekler dizisi feride kimdir,kırgın çiçekler toprak,eylül kimdir,kırgın çiçekler 
- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Kırgın Çiçekler Dizisi Reviewed by Sözlerine Bak on 22:33 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.