Kısmetse Olur 30.Bölüm 13 Kasım Cuma Neler Oldu

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 30.Bölüm 13 Kasım Cuma Neler Oldu  
Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur 30. Bölüm 13 Kasım Cuma günü yine bomba gibi geliyor. Bugün neler olacak kırmızı odaya kim kimi çağıracak ve kızlar odasında yaşananlar erkekler odasına nasıl yansıyacak hep birlikte bugünkü bölümde göreceğiz. Seyircinin merak ettiği konular üzerinde durduğumuz bu haberleri günlük olarak her gün sitemizden takip ederek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Büyük tartışmaları ve kavgaları ile yayınlanan yarışma gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayınlanıyor. Seyirci ise Kısmetse Olur yarışmasında kim kiminle sevgili şuan için karıştırmış durumda. 7 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan programda anlık olarak kararlar değişebiliyor. Bunun sonucunda ise mükemmel çift olarak belirlenen çiftler her gün değişebiliyor. Yarışmacılar gün içerisinde birbirleri ile ve hatta kendi aralarında bir çok konuda ters düşebiliyorlar. Bu durumda doğal olarak tercihlerin değişmesine ve kırmızı odaya çağırılan isimlerin değişmesine sebep oluyor.

Hafta içi her gün Kanal D'de saat 12:45'te başlayan Kısmetse Olur yarışması gelmiş geçmiş en farklı izdivaç programlarından birisi olarak yayınlanıyor. 7 kız ve 7 erkek hafta içi ekranda eşlerini bulmak için yarışıyorlar. Cumartesi günleri ise haftanın finali yapılıyor ve cumartesi kısmetse olur elemesi gerçekleşiyor. Bir gelin adayı ve bir damat adayı aynı anda yarışmadan eleniyor. Tüm detayları aşağıdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur 30.Bölüm Neler Oldu

Erdem, Melis ile yaşadığı aşk hüsranından sonra Cansel'e haksızlık yaptığını düşünerek Cansel'i yeniden tanımaya karar verdi. Cansel, Melis'e Erdem'in onu tanımak istediğini açıkladı ve Melis'in Erdem'in tanımak istiyormusun sorusuna düşünüyorum diyerek cevap verdi eğer Melis'in gerçekten Erdem'den hoşlandığını düşünseydim Erdem ile dost olurdum diyerek açıklama da bulundu.

Dün Melis ile tartışan Mehtap bugün elinde güller ile Melis'e gelerek özür diledi ve iki arkadaş yeniden barıştı. Erdem, Melis'e gösterdiği anlayışı neden Cansel'e göstermediğini düşünerek artık Cansel'i tanıyacağını açıkladı. Melis, Erdem'in 180 derece değiştiğini düşünüyor ağladığında gelip ilgilenmemesini sormamasını ve Erdem'in objektif bakıyorum diyerek açıklamada bulunmasını Erdem'in doldurulduğunu hatta annesi tarafından doldurulduğunu düşünüyor.

Emre, Erdem'e senin Melis'e karşı hissettiklerin Cansel'e de var mı diye sordu, Erdem ise kalırsak bu hafta Cansel'i tanıyacağım dedi. Melis, Erdem'in Cansel'le yeniden ilgilenmesini çok şaşırdığını aslında Erdem'in aklında Cansel olduğunu düşünüyor. Ayça, Melis'i yeni aday konusunda destekliyor gitmezsen yeni gelen adayı tanı diyerek destekledi. Duygu, Murat'a olan hırsını hediye ettiği güllerden çıkardı ve çöpe attı. Ceyda, Önder'den elektrik alamadığını ve onu tanımayacağını açıkladı.

Kısmetse Olur 13 Kasım Cuma Kimler Dokunulmaz Oldu?
 Kısmetse Olur evinde 29. bölümde dokunulmazlıklar açıklanıyor. Dokunulmaz olan yarışmacı 10.000 liralık çekin ve süpriz ödülünde sahibi oluyor. Gelinler evinde halkın sms oyu ile dokunulmazlık alan yarışmacı  Ayça Beğen oldu. Damatlar gelinler evine geldi ve dokunulmazlık alan yarışmacıyı öğrendiler. Halkın sms oyu ile damatlar evinden koruma altına alınan yarışmacı Erdem Dalfidan oldu. 10.000 liralık ödülü ise Ayça Beğen aldı.

Romantik yemek ödülü için dokunulmazlık alan yarışmacılar yanlarında götürecek adayları seçtiler.
Ayça öğlenden sonra ki yemek ödülünü Emre ile paylaştı. Erdem ise Cansel'i seçerek onu tanımak istediğini bir kez daha açıkladı.

Serhan, Murat ile ilgili gelinler evinde açıklamada bulundu ortada takıldığını fabrikadaki ortacılar gibi olduğunu düşündüğünü paylaştı. Mehtap, kırmızı odaya ben Murat'ı aşk için çağırmadım hesap sormak için çağırdım gülleri almıyordum zorla verdi nezaketen aldım dedi.

Damatlar evinde hazırlanan romantik yemekte iki çift doyasıya eğlendi. Cansel, Erdem'e Melis ile ilgili olan düşüncelerini bitip bitmediğini sordu. Erdem'de buna Melis olan ilgisinin bittiğini ve onu tanıyacağını açıkladı. Süprize eşlik olarak canlı müzik gelince çiftlerin eğlencesi ikiye katlandı. Gitar eşliğinde çiftler dans ederek eğlendiler. Çiftlerin dansı ve yemek de ki görüntüler gelinler evinde yayınlandı. Müzik sırasında Ayça ve Emre aşklarını biraz daha ilerlettiler ve çiftin aşkı daha da iyiye gidiyor.

Kısmetse Olur Evinde Ercan ve Önder Neden Kavga Etti
Önder, Ceyda ile bahçede görüştü ve ona olan duygularını anlattı Ceyda'ya ben sana karşı netim ama sen bana net olmadın diyerek sitemde bulundu. Önder, Ceyda'nın kırmızı odaya Ercan'ı çağırmasına ve Ercan'ın Ceyda bende net beraber yürüyoruz sözüne karşılık Ercan'ı bahçeye çağırdılar ve Ceyda böyle bir şey söylemediğini sadece tanımak istediğini söylediğini açıkladı. Önder, Ercan'ın kişilik ve karakter bozukluğu olduğunu söyleyerek kavganın fitilini ateşledi. Konuşma sırasında Ercan'ın gitmesini isteyen Önder kavganın büyümesine neden oldu. Ercan gitmeyerek Önder'in daha çok üzerine gitti ve en son söylediği söz "Seçip Getiriyorlar" sözü üzerine Önder, Ercan'a hakarette bulundu.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.
 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti



kısmetse olur,30.bölüm,13 kasım cuma,neler oldu,kısmetse olur bugün neler oldu,kırmızı odaya kimi çağırdı,tartışmaları,yaşananlar,kısmetse olur 30.bölüm 13 kasım cuma
- Reklamlar -
Kısmetse Olur 30.Bölüm 13 Kasım Cuma Neler Oldu Reviewed by Sözlerine Bak on 09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.