Big Brother Eleme Listesine Girenler, Kimler Elemeye Kaldı

- Reklamlar -

Big Brother Eleme Listesine Girenler, Kimler Elemeye Kaldı

Star ekranlarının en heyecanlı ve en çok izlenen yarışmalarından biri olan Big Brother bu hafta elemeye kalan isimler seyirci tarafından belli oldu. Bizde sizlere bu haberimizde bu hafta Big Brother yarışmasında kimler eleme listesine girdi. Liderlik oyununu kazanarak evin lideri olan Sinan oldu. Yapılan oyunda yarışmacılar asılı olan iplerde tutundular. Sonunda kadar dayanabilen isim evin lideri olacaktı ve tüm yarışmacıların birer birer düşmesi ile sonuna kadar kalan yarışmacı Sinan oldu ve bu haftanın lideri oldu. big Brother 2. hafta liderlik oyunu ise büyük beğeni ile izlendi. Big Brother 2. haftanın lideri Sinan oldu.

Big Brother Türkiye 2. haftasında ev halkının kararıyla eleme listesine Gökçen,Onur,Gülşen ve Oktay'ın isimleri yazıldı. Seyirciden en az alan isim eve ve 1 milyon liraya veda edecek. Artık eleme başladı sizde desteklediğiniz yarışmacıya oy vererek yarışmada kalmasını sağlayabilirsiniz. Eleme listesine girenleri ise arkadaşları teselli etti. Oylamada Gökçen,Onur ve Gülşen oyları belli olduktan sonra dördüncü kişide oylama eşitliği yaşandı. Yani Oktay ve Yasin eşit oranda oy aldılar. Bu iki isimden kimin eleme listesine gireceğine ise evin lideri Sinan karar verdi.

Big BRother Türkiye 2. Hafta Eleme Listesi 

Gökçen 
Onur 
Gülşen 
Oktay 

Haftanın Lideri : SİNAN 

- Oktay Abi'nin Seveni Çok O Listeden Çıkar 
Evin lideri olan Sinan eleme listesinde 4. isimde yaşanan eşitlikte kimin listeye gireceğini karar verecek isim oldu. Oktay ve Yasin'in eşit oranda oy alması sonucunda Sinan oyunu Oktay'dan yana kullandı. Açıklamalarında ise ''Oktay abi dışarıda senin sevenin çok nasıl olsa o eleme listesinden geri döneceksin bu yüzden senin adını yazıyorum'' dedi.

Eleme listesinin sürpriz ismi Oktay oylama hakkında ilk yorumlarını yaptı. Oktay düşüncelerini ''Kendilerine rakip olarak gördükleri için söylediklerini biliyorum. Korkuyorlar bu yarışma sonuçta. Rakip olarak görüp aramda mesafe olan kişiler var onlar benim ismimi söylüyorlar'' dedi. Böylece Big Brother yarışmasında ikinci haftanın elemeye kalan isimleri belli oldu. Yarışmacılar bu oylama sonunda kararları değerlendirdiler.


big brother,big brother eleme listesi,big brother eleme listesine girenler,big brother elemeye kalanlar,big brother kimler elemeye kaldı,big brother türkiye eleme listesi

- Reklamlar -
Big Brother Eleme Listesine Girenler, Kimler Elemeye Kaldı Reviewed by Sözlerine Bak on 09:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.