Big Brother Türkiye Kim Elendi 02 Ocak Cumartesi

- Reklamlar -

Big Brother Türkiye Kim Elendi 02 Ocak Cumartesi
Star Tv ekranlarının sevilen yarışması Big Brother Türkiye yarışması haftanın finali ile 2 Ocak Cumartesi ekranlarda yerini alıyor. Seyircinin aklında ise merakla beklediği Big Brother Türkiye kim elendi sorusu var. Bu akşam ki yeni bölümü ve oylama sonucu ile elenen isim belli olacak. Geçtiğimiz gün Big Brother Türkiye Yılbaşı özel programı ile yayınlanan yarışma büyük ilgi görmüştü. Eleme listesine giren isimlerden hangisi veda edecek ve dokunulmazlık oyununu kim kazanacak bu akşam belli olacak.

16 yarışmacı ile başlayan yarışmada sayıları giderek azalan isimlerden bir kişi bu akşam daha elenecek. Aralarında aşk yaşanan Arsel ve İdil tartışması sonucunda ilişkileri bitecek mi merakla bekleniyor. Onur ve Seda aşkı alevlenecek mi ilerleyen bölümlerde belli olacak. Gelen oylar üzerinden eleme listesinde en az oyu alan kişi elenecek. Acaba bu hafta kimler eleme listesine girecek ve bu haftanın eleneni kim olacak hep birlikte göreceğiz. Yasin ile Rezan arasında ki yakınlaşma uzun süre sorun olmuş ve konu hakkında iki yarışmacının da sevenleri ikiye bölünmüştü.

Big Brother 5. Hafta Lideri REZAN
Eleme Listesine Girenler ÇAĞLA, GÖKÇEN, ONUR, DEMİR
Elenen İsim : DEMİR

Neler Yaşandı ? 
Tüm yarışmacılar ile sorunları olan ve bu hafta eleme listesinde olan Gökçen önce Onur ile sonra Hüseyin ile ve en son Arsel ile tartıştı. Gergin anlar yaşayan yarışmacılar arasında sert yorumlar yapıldı. Eve neşeli anlar katan olay ise Onur'un Seda'ya aşkını itiraf etmesi ile yaşandı. Sonuç olarak Onur aşkını itiraf etti. Ayça ve Seda tartışmasında ise Seda sinirlerine hakim olamadı başının döndüğünü söyleyen Seda bayıldı. Rezan ile Hüseyin'in tartışması büyük sorunlara neden oldu. Seda'nın bayıldığı anlarda ise Onur çileden çıkıp etrafa bağırmaya başladı.



- Reklamlar -
Big Brother Türkiye Kim Elendi 02 Ocak Cumartesi Reviewed by Sözlerine Bak on 16:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.